Soul Flow Element Joogatunti & Yrttisauna Villa Havukassa

15.8. ja 22.8.2022 klo 18.00-20.30

Lämpimästi tervetuloa Kallaveden äärelle joogaamaan, rentoutumaan äänihoitoon, saunomaan yrttisaunaan ja uimaan kahtena peräkkäisenä maanantai-iltana. Rannan kota lämpeää myös, ja tarjolla on teetä illan päätteeksi. Voit myös ottaa omia eväitä mukaan.

Johanna Penttisen Soul Flow Element -tunti yhdistää rauhallista, lempeää ja dynaamista hathaa ja nautinnollisen hitaita, luonnollisesti virtaavia flow-sarjoja ja Feminine Yin® joogaa, joka on naiseutta eheyttävä Yin jooga- harjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Tunnin harjoitteet sekä voimistavat että avaavat kehoa, luoden tasapainoisen olon kehoon ja mieleen.

Johannan tunneilla pyritään kehittämään tasapainon tunnetta ja luomaan tilaa sisäiselle paranemiselle, kutsutaan kehomme ja mielemme löytämään syvän rauhallisuuden ja levon tunteen. Tunnetaan liikkeet enemmän sisältäpäin.

Soul Flow Element joogatunneilla pohjana on itämainen viisausperinne. Se tähtää maailmankaikkeudessa ilmenevien ja vuorottelevien Yin&Yang energioiden sekä kehon sisäisten meridiaanivirtojen tasapainottamiseen pohjautuen perinteiseen kiinalaiseen terveystietoon, vuodenaika-ajatteluun ja viiden elementin teoriaan.

Kullakin vuodenajalla on omat tyypilliset elementtinsä, teemansa, tehtävänsä ja sisäelinparinsa, joiden avulla voimme paremmin ymmärtää ja hyödyntää elämässä ilmeneviä muutoksia hyvinvointimme parantamiseksi. Soul Flow Element- jooga yhdistää mm. joogaa, chi qongia, meditaation erimuotoja elinvoimaisuuden lisäämiseksi ja elääksemme tasapainossa luonnollisten syklien kanssa. Saatamme aloittaa harjoituksen mindfulness tanssilla, johon et tarvitse ennakkotaitoja. Harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Soul Flow Element Jooga antaa sinulle työkalut eheytymiseen. Tunnin tarkoitus on liikuttaa sekä kehoa että mieltä, yhdistää sinut luonnon elementteihin ja auttaa tutustumaan itseesi paremmin.

Tunnit aloitamme alkusyksyn teemalla. Elokuu on myöhäiskesää, jolloin palaamme omaan sisimpään ja reflektoimme mennyttä. Tuleva syksy alkaa kääntämään katsetta pikkuhiljaa sisäänpäin. Syksyisin nousee esiin kysymys siitä, mikä on oleellista ja ravitsevaa juuri nyt. Loppukesän vuodenaika on maadoittumisen ja kehollisten rutiinien palauttamisen aikaa. Kun tarkkailemme luontoa, huomaamme vuodenaikojen ja energian vaihdokset. Yang -energia on alkanut hellittää. Tämän vuodenajan elementti on maa. Maa elementti kuvaa vakautta ja siihen liittyy itsetutkiskelu sekä koti.

Nyt on aika yksinkertaistaa rutiineita ja rituaaleja sekä kasvattaa juuret tähän hetkeen. Ehkä tunnetkin jo suurempaa vetoa pysähtyä ja kääntyä itsesi ääreen. Maadoittavat joogaharjoitukset, meditointi ja hakeutuminen luontoon tarjoavat yhteyden tähän upeaan tasapainon aikaan sekä yhteyden omaan sisimpään.

Ilta sisältää:
18.00- 19.30 Soul Flow Element – Joogatunti
19.30-19.45 Maadoittava äänirentoutus (Äänimaljat jne.)
19.45-20.30 Puhdistava yrttisauna rannalla ja uinti

Illan hinta: 39€ sis. alv

Sitovat ilmoittautumiset 13.8 mennessä:
Sateenkaarenpuu Luonto Lataamo
sateenkaarenpuu@gmail.com
p. 0407061117

Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

 

Lisätietoa Sateenkaarenpuusta

Ratsastuskeskus ilon Ride & Relax aikuisten leirit

Villa Havukan lähellä sijaitseva Ratsastuskeskus ILO järjestää Villa Havukassa tasokkaat leirikokonaisuudet aikuisille:

Leirit pitävät aina sisällään tehokkaat viiden-kuuden henkilön ratsastustunnit, ratsastuksen teoriaa, maukasta ja ravitsevaa ruokaa, rentoutumista, nautiskelua ja saman henkisten ihmisten kanssa kokemuksen jakamista. Leirit alkavat perjantai iltana (kello 18.00) kokoontumisella Villa Havukkaan, jossa puusauna lämpenee Kallaveden rannalla. Ensimmäinen ilta pyhitetään rentoutumiselle, nautiskelulle, hyvälle ruoalle ja ihanalle seuralle. Arjen pölyt huuhdotaan Kallaveteen tai Villan terassilta löytyvään paljuun. Villassa majoitumme hotellitason sängyissä kahden – kolmen hengen huoneissa!

Lauantaiaamuna nautimme Villalla maittavan aamiaisen ja siirrymme tallille ratsastamaan. Ratsastusten välissä syömme maittavan lounaan tallilla ja pienen huilaushetken jälkeen ratsastamme päivän toisen tunnin. Iltapäiväksi siirrymme takaisin Villalle nauttimaan puukiukaan lämmöstä ja miksi ei halutessa vaikka Villalta löytyvistä biljardi- tai pingispöydistä. Halutessasi voit myös varauksen yhteydessä esittää kiinnostuksesi erikseen järjestettävään hierontaan tai äänimaljahoitoon, joka voidaan toteuttaa Villalla viikonlopun aikana. Ilta jatkuu lauantaina rentoutumisen, ruokailun, saunomisen ja hyvän seuran parissa.

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen käymme tallilla ratsastamassa ja palaamme Villalle peseytymään ja valmistautumaan lounaaseen. Leiri päättyy lounaan jälkeen kahvitteluilla noin kello 15.00 mennessä.

Mikäli saavut pidemmästä matkasta voit tiedustella ILO:lta kyytiä lentokentältä tai junalta. Olethan tästä erikseen yhteydessä sähköpostilla. Mikäli yhteisvaraukseen suunnitellut päivämäärät eivät sovi sinulle olethan yhteydessä, sillä voimme järjestää vastaavanlaisen viikonlopun myös juuri sinun omalle ratsastusporukallesi!


Leiri pähkinänkuoressa

Ajankohdat: SYKSY 9.-11.9.2022, KEVÄT 19.-21.5.2023, KESÄ 14.-16.7.2023

2 yön majoitus 2-3 hlö:n huoneissa hotellitason majoituksessa
Ratsastus: 3x70min
Viiden-kuuden henkilön pienryhmät
Ratsastuksen teoriaa
Täysihoito (aamiaiset, lounas, välipala, päivälline/illallinen)
Hinta 437€

Erityisruokavaliolisä 30€

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Ratsastuskeskus ILO:n nettisivuilta.

Ratsastuskeskus ILO