ILOA JA VALOA TAPAHTUMAASI

Olemme koonneet asiakkaidemme helpotukseksi valikoiman hyväksi todettuja ohjelmapalveluntuottajia. Oli kyseessä sitten tyhy-päivä tai perhejuhla, alla olevasta kokoelmasta löydät kohokohdan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Olethan yhteydessä, niin suunnitellaan teille yhdessä ikimuistoinen päivä!

Hauskuutta hienoihin hetkiin!

Kuopiolainen imitaattori-koomikko ”Imituattori” Antti Karjalainen esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa viihdyttäen täysipäiväisenä viihteentekijänä juhlaväkeä vauvasta vaariin.

Tyypillinen imitaatioesitys kestää noin 30-45 minuuttia, mikä sisältää niin puhe-kuin lauluimitaatioita sopivasti omalla äänellä stand upilla höystettynä sekä esityksen kruunaa jo Imituattorin tavaramerkiksi muodostunut loppuruno, jonka hän riimittelee päivänsankarista / juhlan teemasta etukäteistietojen perusteella. Hahmoja löytyy kaikenikäisille aina Röllistä Rautavaaraan sekä Antti Tuisku, Jari Sillanpää, Kaija Koo sekä Jamppa Kääriäinen, Jaakko Teppo ja vaikkapa Sakari Kuosmanen voi piipahtaa juhlassanne.

Imituattorin viihdytyssessiot sopivat kaikkiin tilaisuuksiin, mihin vain naurua kaivataan!

Lisätietoa Imituattorista

Joogatunnit & Äänimaljahoidot

Sateenkaarenpuu järjestää Villa Havukassa joogatunnit, äänimaljarentoutukset sekä yrttisaunotukset toiveittenne mukaan. Oli kyseessä sitten tyhy-ilta, synttärihemmottelu tai polttarit – mieli on ohjelman jälkeen tyyni ja rentoutunut.

Sateenkaarenpuu on hyvinvointiyritys, joka tuottaa palveluita luonnosta ja luontoon jo lähes 10 vuoden kokemuksella. Johanna tekee ja toteuttaa elämäntehtäväänsä suurella sydämellä, aidosti ja läsnäololla. Valikoimasta löydät luontaishoidot – ja elämyspalvelut, saat kokonaisvaltaista hoitoa ja hyvää mieltä keholle, mielelle ja sielulle!

Lisätietoa Sateenkaarenpuusta

Taikuutta tilaisuuteesi

Taikuri Tapio Salomaan estraditaikaesitys sisältää visuaalisia ja todella hämmästyttäviä taikatemppuja hauskoilla jutuilla höystettynä. Välineinä käytetään usein jokaiselle tuttuja esineitä, kuten sanomalehtiä, pulloa, sateenvarjoa, silinterihattua, suuria pelikortteja, värikkäitä huiveja jne. Hänen esittämänsä narutemput ovat alan parhaita mentalismia unohtamatta. Taikuri kietoo katsojat otteeseensa ja pääsevätpä onnekkaimmat yleisön joukosta estradille avustustehtäviin. Hän on toiminut ammattitaikurina vuodesta 1996. Tapio on esiintynyt myös TV:ssä, mm. Älä katso-ohjelmassa ja Talent Suomi -kilpailussa kahtena vuonna, viimeksi v. 2020.

Tapion ohjelmistossa on myös aina kiehtovaa lähitaikuutta. Lähitaikuudessa näette hämmästyttävää taikuutta aivan silmien alla, jota Tapio esittää kierrellen juhlavieraiden joukossa tunnelman kohottajana esim. ruokailun tai vapaan seurustelun aikana. Taikuus tapahtuu jopa katsojan omissa käsissä. Yhdistelmätaikuudessa näette molemmat taikuuden lajit. Tapiolla on omaa erikoisohjelmaa koko perheelle.

Lisätietoa Taikuri Tapio Salomaasta

Tiimihengen valmennukset

Tiimihenki on kaikki kaikessa. Monella yrityksellä on hyviä ja tunnollisia työntekijöitä, mutta he eivät tule keskenään toimeen ja kommunikointi työntekijöiden välillä tökkii. On selvää, että se vaikuttaa väistämättä ryhmädynamiikkaan ja sitä kautta lopulta myös yrityksen tulokseen. Tiimihengellä uskotaan, että puhumisen taidon kehittymisen myötä voimme ratkaista ristiriidat ja luoda luottamuksellisen kommunikaatiokulttuurin.

Tiimivalmennus kehittää koko työyhteisön kommunikaatiota ja lisää työtyytyväisyyttä. Nämä valmennukset eivät sovi tosikoille, sillä naurunremakkaakin on taatusti luvassa! Tiimihenki toteuttaa myös lyhyempiä koulutuksia, jotka istuvat kivasti esim. TyHy- päivien ohjelmaan.

Lisätietoa Tiimihengestä

Trubaduuri Inka Hyttinen

Nainen ja piano – herkkyyttä ja energiaa vuosien kokemuksella. Inka laulaa kuin enkeli ja siksi hänen esiintymisensä sopii erityisen hyvin suuria tunteita herättäviin juhliin, kuten häihin ja syntymäpäiviin, kastetilaisuuksiin sekä nimiäisiin ja muistotilaisuuksiin. Inka pyrkii toteuteuttamaan asiakkaan toiveet parhaansa mukaan.

Kysy meiltä lisää tai pyydä lisätietoa sekä ohjelmisto suoraan Inkalta: inkajuulia.hyttinen@gmail.com.

Ota yhteyttä