TÄRKEIDEN JUHLIEN SYDÄN

Villa Havukassa on juhlittu jo vuosikymmeniä saunoen, syöden ja yhdessäolosta nauttien. Metsän ympäröimä edustushuvila tarjoaa remontoidut ja toimivat puitteet monenlaiseen juhlaan. Alas rantasaunalle laskeutuessa vieraat pääsevät aitoon järvisuomalaiseen mökkitunnelmaan. Kuopion keskustan palvelut ja yöelämä ovat vain 15 minuutin päässä ja tarvittaessa huvila majoittaa yöksi jopa 13 henkeä. 

“Havukka sijaitsee kauniilla paikalla, majoittumiseen on hyvät puitteet ja saunoja kaksi kappaletta. Lapset ja nuoret viihtyvät alakerran erillisessä tilassa pöytätennistä ja biljardia pelaillen.”

– Pia Knuuttila –

Historia

Kallansiltojen maamerkki, Savon Sellu, rakennutti Villa Havukan edustustalokseen vuonna 1974. Tehtaan läheisyyteen, metsän suojaan rakennetun huvilan suunnitteli helsinkiläinen arkkitehtitoimisto Järvinen-Valjakka. Alunperin tasakattoisen talon katto remontoitiin vuonna 1997 harjamalliin. Vuonna 2004 remontoitiin saunatilat, rakennettiin lisää huoneita ja uudistettiin sisustusta silloisen omistajan toimesta.

Rakennusliike Piirainen & Pitkänen osti talon vuonna 2017. Vesi- ja viemäritekniikan ja rakennusteknisten korjausten lisäksi vanha uima-allastila katettiin ja tilalle hankittiin biljardi- ja pingispöytä. Myös ilmanvaihto on koneistettu v. 2021 asiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi. Uudistusten keskellä Villa Havukassa on pyritty säilyttämään alkuperäistä tyyliä ja 70-luvun tunnelmaa. Esimerkiksi vanha hirsinen rantasauna on saneerattu nykyaikaiseksi kadottamatta aitoa mökkitunnelmaa.

Villa Havukka on aiemmin toiminut ainoastaan yksityiskäytössä ja aikoinaan tehtaanjohtajan ja hänen perheensä kotina. Viihtyisä sijainti omassa rauhassa on tarjonnut sopivat puitteet arvovaltaisten vieraiden kestittämiseen. Huvilassa on myös vietetty sekä pienempiä että suurempia juhlia suvun ja ystävien kesken. Nyt vihdoin ovet ovat kaikille avoinna!

Villa Havukka – Arjen yllättäjä, juhlan sydän.

Sauna kuuluu juhlaan

Juhlapäivän päätteeksi, tai miksei sen aikana, halukkaat pääsevät rentoutumaan saunan löylyissä. Isoissa kylpytiloissa sauna lämpenee 12 hengelle ja idyllisessä n. kahdeksan hengen rantasaunassa järjestyy vaikkapa morsiussauna tai kaveriporukan tujut löylyt. Pulahdus Kallaveden laineisiin viilentää innokkaimmat saunojat.    

Ota yhteyttä

Ohjelma ja pitopalvelu

Villa Havukan iso piha ja sisätilat mahdollistavat monenlaista ohjelmaa. Pihalla voi pelata mm. koripalloa ja sisätiloissa biljardia ja pingistä. Pihan nuotiopaikka tuo iltaan oman erityisen tunnelman. Suunnittelemme kanssasi tilaisuutesi teemaan sopivan tarjoilun sekä ohjelmaa aktiviteetteineen.

Ota yhteyttä

Juhlakalusto kunnossa!

  • Voit tuoda tilaan omat ruoat ja juomat, mutta halutessasi tarjoilut hoituvat osaavan cateringin toimesta
  • Hyvin varusteltu keittiö
  • Wi-Fi
  • Videotykki
  • Karaokelaitteisto, jossa laulettavaa yli 2000 kappaletta
  • Smart TV ylä- ja alakerrassa
  • Palju lisämaksusta
  • Pyyhkeet ja lakanat lisämaksusta
  • Maksutonta parkkitilaa

Kaipaatko lisätietoja? Pyydä meiltä täysi listaus fasiliteeteistä.

Ota yhteyttä